Over ons

Koehoorn fietsen is al bijna 70 jaar een begrip bij fietsend Drachten en omstreken. In 1954 begon Bouwe Koehoorn aan de Houtlaan in Drachten een tweewielerzaak. In 1989 werd de zaak overgedragen aan zoon Wibo, die ook de passie voor fietsen en techniek bleek te hebben. Samen met zijn betrokken medewerkers heeft Wibo de zaak opgebouwd tot een goed lopende moderne zaak die meegaat met de tijd en de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

De huidige fietsenzaak staat bekend om zijn uitstekende service, vakkundige reparaties en klantvriendelijkheid. Bij Fyts-Wurk Wibo Koehoorn hechten we namelijk veel waarde aan een goed, persoonlijk advies op maat. Het leveren van een goede service staat hoog bij ons in het vaandel. Wij gunnen iedereen een fijne verkoopbeleving!

Het goed repareren van fietsen is onze passie en de werkplaats is het kloppend hart van onze zaak. We leveren hoge kwaliteit, tegen een eerlijke prijzen. We zijn immers een lokaal bedrijf en willen een fietsspeciaalzaak zijn voor iedereen.

Onze medewerkers

Wibo Koehoorn

Eigenaar

André Hoekstra

Monteur

Jurjen vd Molen

Monteur

Matthijs Drost

Verkoopmedewerker

Hidde Helmes

Weekendhulp werkplaats

Openingstijden

Maandag:  Gesloten.
Dinsdag:  9 tot 17.30u.
Woensdag:  9 tot 17.30u.
Donderdag:  9 tot 17.30u.
Vrijdag:  9 tot 17.30u.
Zaterdag:  9 tot 17.00u.
Zondag:  Gesloten
 
Ons bedrijf is gesloten vanaf 25 december tot en met 1 januari. Vanaf dinsdag 2 januari staan wij weer voor u klaar. Alvast prettige dagen en een gezond 2024!

Contactgegevens

Fyts-Wurk
Houtlaan 4
9203 AT Drachten

Telefoon: (0512) 52 28 31
Email: wibo.koehoorn@gmail.com