Over ons

De naam Wibo Koehoorn is niet onbekend in de fietswereld. Begin jaren zestig opende Koehoorn senior een fietsenzaak aan de Houtlaan die junior eind jaren tachtig voortzette. In 2004 sloot Wibo een deal met Terpstra Rijwielhandel en koos hij voor de functie van Filiaalmanager aan de overkant van de Houtlaan. Na verloop van tijd miste hij toch de uitdaging van het eigen ondernemerschap, dus het roer ging om. Een jaar nam hij de tijd om rond te kijken in de veranderende wereld van de tweewielers. Ondertussen werkte hij een plan uit om op de vertrouwde plek weer een fietsenzaak met een reparatie-afdeling te starten. Eén ding wist hij zeker Fyts-Wurk moest anders, onderscheidend, op meerdere fronten. Samen met zijn rechterhand Geert de Boer staat hij voor persoonlijk contact. Thuisvoelen vinden ze belangrijk. 

Fyts-Wurk Wibo Koehoorn verkoopt alles wat anno 2012 met fietsen annex is. Stadsfietsen, sportfietsen,  elektrische fietsen, nieuwe trends  oma-fietsen met trendy manden, fietskleding, tassen, onderdelen, kortom het complete assortiment. De winkel is overzichtelijk met voor elk segment een aparte hoek. Achterin de kledinghoek staat een gezellige stamtafel.

Fyts-Wurk is een multimerk dealer voor fietsen in alle prijsklassen, van het kwalitatief goede laagste segment tot het topsegment. In de reparatie-afdeling kan iedereen terecht, ook met fietsen die elders zijn gekocht of tweede- of zelfs derdehands. Van alle merken zijn onderdelen op voorraad, ook van elektrische fietsen. Voor reparatie geldt: klaar terwijl u wacht of winkelt en anders krijgt u een leenfiets mee.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  gesloten.
Dinsdag:  9 tot 17.30u.
Woensdag:  9 tot 17.30u.
Donderdag:  9 tot 17.30u.
Vrijdag:  9 tot 17.30u.
Zaterdag:  9 tot 17:00u.
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook